Camargo

Geboren: 01/01/2008   |   Geslacht: hengst   |   Kleur: bruin   |   Stokmaat: 1.70m   |   Stamboek: Hannover


Hengst

Gekeurd voor:   Z, Hann.

Dekgeld:   350 € + 850 € bij dracht excl. VAT

Sperma:   diepvries,


Algemene info

Camargo 2, de ultieme combinatie van twee Grand Prix-paarden! Vader Canturo won op het hoogste niveau onder het zadel van Bernardo Alves: ze schreven niet alleen de CSI5* Grand Prix van Spruce Meadows op hun naam, ook de CSI4* Grand Prix van Madrid en de CSI5* Wereldbeker van Calgary werd door hun gewonnen. Moeder Fit For Fun was misschien wel nog succesvoller… Samen met Luciano Diniz sprong de For Pleasure-dochter al naar overwinningen in de CSI5* Grand Prix’s van Rotterdam, Al Rayyan en Doha! Daarnaast behaalde ze nog talrijke tweede plaatsen op de meest indrukwekkende CSI5* Grand Prix’s: onder andere in Spruce Meadows, Aachen, Rome, Sopot en Cannes moest het duo enkel één combinatie voor zich dulden.

De springgenen heeft Camargo duidelijk van zijn ouders geërfd: hij won dit jaar nog de CSI2* Grand Prix van Eschweiler en is duidelijk klaar voor meer! Vorig jaar werd hij al eens vijfde in een 1m50 rubriek tijdens CSIO5* Sopot, en werd hij zesde in de CSI5* 1m50 rubriek van Dinard…

Net als zijn vader vererft hij voortreffelijke bewegingen, een fantastische galop met balans en een uitstekend karakter! Daarnaast blinkt hij uit in rijdbaarheid en heeft hij duidelijk de handigheid van Fit For Fun meegekregen. Zijn oudste nakomelingen zijn inmiddels 3 jaar en laten zich goed opvallen: Calimero won al de Regionale Jumping Kampioenschappen van de 3 jarigen (FR).

Barrage - CSI2* Grand Prix Eschweiler (2018)

 

CSI2* 1m40 Eschweiler (2016)Canturo  Cantus  Caletto I 
Monoline 
Fara  Calando I 
Ulara II 
Fit for fun 13  For Pleasure  Furioso II 
Gigantin 
Fetzi  Fabriano 
Esta