London N.O.P (Carembar de Muze)

Geboren: 01/01/2002   |   Geslacht: hengst   |   Kleur: vos   |   Stokmaat: 1m68   |   Stamboek: BWP


Hengst

Gekeurd voor:   OLDBG, OS, BAVAR, KWPN, BWP, SF, HOLST

Dekgeld:   900 euro excl. VAT 6% / Rietje

Sperma:   diepvries,


Algemene info

London is een springpaard van wereldklasse, hij heeft zich meerdere malen in de kijker gesprongen onder het zadel van Gerco Schröder. Hij won zilver op de olympische spelen in londen 2012, heeft meerdere malen gewonnen en is meerdere malen geklasseerd op Grand Prix niveau.  Enkele hoogtepunten in 2014: Team goud op World Equestrian Games in Caen, winst in de Nations Cup te Barcelona en een derde plaats in de Nations Cup in Aken. 

Ook zijn vader Nabab de Rêve is gekend als een topvererver, waarbij nog weinig uitleg nodig is, hij is door allen wel gekend als een top springpaard en top vererver. 
De moeder van London, Ta Belle van Sombeke, is een dochter van Chin Chin. Ze heeft zelf op 1,60m niveau gesprongen en nu  geeft ze haar talenten door aan haar nakomenlingen. Bijna al haar nakomenlingen presteren op 1,40 - 1,60m niveau. 

De volle zus van London, Wabelle De Muze, is ook uitgebracht in de sport op 1,50m niveau. In de fokkerij is deze merrie ook een succes, ondanks de jonge leeftijd van haar nakomenlingen zijn er al 3 die op hoog niveau in de sport lopen. 

Video van Wabelle De Muze:

Ook de volle broer van deze hengst, Casmir de la Pomme, is in de sport uitgekomen op 1,60m niveau.

Video Casmir de la Pomme:

 

Palmares

De nakomenlingen van London, zijn succesvol in de sport. De meeste nakomenlingen presteren, ondanks hun jonge leeftijd al op 1,30 - 1,60m niveau. Ipswich van de Wolfsakker (London N.O.P. x Quick Star, geb. 2008) een zoon van deze hengst presteert nu op Grand Prix niveau. Ook een dochter van London springt zich in de kijker, Dermie (London N.O.P. x Murkas Rubert R, Geb. 2008). 

Video van Ipswich van de Wolfsakker: https://vimeo.com/166031556

 Nabab de Reve  Quidam de Revel  Jalisco B 
Dirka 
Melodie en Fa  Artichaut 
Caravelle 
Ta Belle van Sombeke  Chin Chin  Constant 
Larese 
La Belle van Sombeke  Goliath Z 
Verina